Fira ditt älsklingsdjurs födelsedag

Har du något husdjur som du tycket väldigt mycket om som exempelvis en hund, katt, fågel, kanin eller kanske en häst vill du förmodligen ge ditt husdjur något extra på dess födelsedag. Även om husdjuret kanske inte uppskattar massor av folk så är det ändå ett bra tillfälle att bjuda hem lite folk för att äta tårta och umgås. Då finns det också en chans att ditt husdjur får en del presenter från besökarna och det gillar alla, både människor som djur.

Att fira sitt husdjurs födelsedag kräver oftast inga stora förberedelser. Självklart ska husdjuret få sin älsklingsrätt till middag och sedan också en tårtbit från dintårta.se, där du kan köpa specialdesignade tårtor för alla tillfällen. Här kan du bland annat beställa tårta med ett foto av ditt husdjur eller en tårta som helt enkelt är designad som ditt husdjur. Hos Din tårta kan du förstås även beställa tårta till andra högtider som exempelvis bröllop, dop, din egen födelsedag, för att fira på arbetet eller för att fira en vinst. Det finns många skäl att bjuda på en tårta och då kan det vara roligt att kunna köpa en speciell tårta, designad endast för dig eller det speciella tillfället.

Förslag på presenter till ditt husdjur

När ditt favorithusdjur fyller år vill du förmodligen också köpa någon fin present som du kan ge på födelsedagen, utöver en tårta. Vilken typ av present som passar ditt husdjur beror lite på vad du har för husdjur. Om du har en hund kan en skön filt vara uppskattat, även om inte hundar heller gillar mjuka paket. I de hårda paketen finns de roliga leksakerna som ben, bitleksaker, roliga klockor, en boll eller något annat fyndigt som ger hunden en trivsam stund. Har du en katt kan en klösbräda vara en bra present så katten inte använder sig av soffan då den ska vässa klorna. Katter gillar också bollar men de är ganska enkla så det går också att göra en egen kattleksak av exempelvis ett garnnystan.

Har du en kanin har du förmodligen också en kaninbur som du kan köpa någon rolig inredningsdetalj till som exempelvis en spegel. Kaniner äter normalt inte tårta på sin födelsedag, på grund av att de har känslig ämnesomsättning, men att ge sin kanin lite morötter är helt okej då den fyller år.

Om det är din häst som fyller år så är presenttipset en skön ryktborste, som får hästen att njuta då du ryktar den, eller en ny skön och mjuk filt. Som födelsedagsmat rekommenderas ett äpple, vilket hästar är mycket förtjusta i.

Att värna om ditt husdjur

Det finns också andra bra saker som du kan ge till ditt husdjur på dess födelsedag. Ett exempel är att du investerar i en djurförsäkring för ditt husdjur så att det får den bästa omvårdnaden om den blir sjuk eller är med om en olycka. Med en bra djurförsäkring har du alltid tillgång till den bästa sjukvården utan att du själv behöver betala stora sjukvårdsräkningar för husdjurets vård.